sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Corona en VV Zaanstad

Inmiddels hebben we al weer ruim 5 weken te maken met de gevolgen van het corona-virus. Waren het eerst alleen de ‘lastige’ maatregelen die op ons af kwamen, nu bereiken ons de eerste berichten van VV Zaanstad-mensen die daadwerkelijk met het virus te maken hebben en zelfs familieleden hebben verloren.
Vanaf deze plek wil het bestuur een ieder een hart onder de riem steken en ongelooflijk veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.
 
Hoe onwerkelijk het nu ook is, er worden toch voorbereidingen getroffen voor als we eind augustus wel weer kunnen volleyballen.
Onder andere onze Technische Commissie is druk bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Zij zijn er in geslaagd Veikko Hansen aan te trekken voor Dames 1, dat komend seizoen in de Topdivisie zal spelen. De overige damesteams zullen in grote lijnen dezelfde trainers tegenkomen als vorig seizoen, en de bezetting lijkt op orde.
 
Voor de herenkant is de uitdaging groter; mede door de degradatie vertrekken een aantal spelers van Heren 1 terwijl ook een aantal oudgedienden stopt op het hoogste niveau. Dat betekent dat aanvulling grotendeels uit Heren 2 moet komen, wat weer gevolgen heeft voor de teams daaronder.
Kortom, een uitdagende puzzel, maar er wordt hard aan gewerkt.
 
Het bestuur van VV Zaanstad hoopt van harte dat we elkaar aan het begin van volgend seizoen in goede gezondheid weer treffen. Voor de komende zomermaanden veel wijsheid en geduld, maar ook veel geluk en voorspoed gewenst!
 
Bestuur VV Zaanstad
 
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU