Compaen – VV Zaanstad Meisjes B1 (19 september)

keepcalmVandaag was de eerste competitiewedstrijd van de meiden B1 tegen Compaen in Oostzaan. We hadden er allemaal veel zin. De oefenwedstrijd tegen Compaen ging lekker dus we hadden er vertrouwen in.
De eerste set was in het begin toch even wennen en al gauw keken we tegen een achterstand van 7-1 aan, maar gelukkig lukte het om snel in te lopen en uiteindelijk wonnen we de 1e set met 25-20.
Het was nieuw voor ons om met 3 set-uppers te spelen en ondanks dat Monica en Levi niet met dit systeem geoefend hadden ging het goed.
De tweede set ging meteen vanaf het begin lekker en bleven we voor staan. Op de stand 23-22 werd er een bal uitgegeven in ons voordeel die eigenlijk in was en konden we de set uitmaken en wonnen we met 25-23.
In de derde set ging het ook lekker; we maakten geen service fouten en konden lekker aanvallen. We wonnen deze set overtuigend met 25-17.
De laatste set was erg spannend, over en weer met mooie aanvallen. De stand werd 22-21 en het was heel spannend. Toch wonnen we met 25-23.

Het was een leuke wedstrijd met goede teamspirit en we hebben met elkaar een mooi resultaat neergezet.

Eliza van der Baan