CMV niveau 4 op 10 oktober

CMV N4Vandaag stond een tweetal uitwedstrijden in Castricum op het programma. Na een toeristische route, vanwege afgesloten wegen, kwam iedereen (iets) later dan gepland aan in Sporthal De Bloemen.
“De slechte wedstrijdvoorbereiding is vandaag funest geweest en dat zie je terug in de uitslagen”, aldus coach Edwin “De dames waren namelijk vol zelfvertrouwen na de setwinst van vorige week.”
“We moesten ook tegen 2 jongensteam”, zegt speelster Manou “die ook meer wedstrijdervaring hadden, dus ja…”

De start in elke set was goed en ging gelijk op. Xi en Dula wisten ons teamwapen, de servicedruk, op de mannelijke opponenten nog wel vast te houden, maar de tegenstanders liepen uit en de koppies gingen hangen. Alle inspanningen van aanvoerster Nora, alle duiken van Naomi en het afzeggen van andere verplichtingen door Cherrylou ten spijt.

We hebben tot 31 oktober 2015 de tijd om het vervoer naar Oostzaan tot in de puntjes voor te bereiden en uit te stippelen. Coach Edwin stelt voor dat we proefritten organiseren om de aanrijdtijden vast te stellen, om zo te voorkomen dat een korte wedstrijdvoorbereiding de dames weer nekt… 😉

Winst vandaag is wel… een door de meiden gekozen teamyell!

Coach Edwin