sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Businessbijeenkomst met Toon Gerbrands groot succes

Op zaterdag 21 januari stroomde vanaf 16.30 het lokaal van het Regio College in Topsportcentrum De Koog snel vol. Na een welkom en een korte introductie over VV Zaanstad door Harmannus Kruizinga, nam Toon Gerbrands het woord. Voorheen was hij onder andere coach van Zaanstad dames-1 (eredivisie), bondscoach van het Nederlands Herenvolleybalteam en algemeen directeur bij AZ en tegenwoordig bekleedt hij deze functie bij PSV.  Op aanschouwelijke wijze met veel voorbeelden uit met name de voetballerij, gaf hij zijn presentatie “De maakbaarheid van succes”. Kern van zijn betoog was dat je in de sport – maar ook als organisatie – een doel moet bepalen. Of je dat bereikt weet je niet van te voren. Op sommige factoren – een bal tegen de paal, een bal in- of uit – heb je geen invloed, maar op de meeste zaken wel. Die zal je moeten benoemen en concreet gaan werken aan verbeteringen. Dat zal de ene keer beter gaan dan de ander keer, maar stapsgewijs  ben je als organisatie onderweg naar je doel. Een insteek waarmee de aanwezigen zowel binnen hun eigen organisatie en ook  Zaanstad als vereniging hun voordeel mee kunnen doen.

Toon Gerbrands werd heel hartelijk bedankt met een grote kist wijn voor z’n bijdrage. De businessbijeenkomst kreeg een vervolg met een wijnproeverij verzorgd door Désirée Lookman van Terravin (www.terravin.nl). In de wijnproeverij nam Terravin de gasten mee op een boeiende wijnreis door Italië: te beginnen in het Noorden en eindigend in Zuid-Italië met op de diverse tussenstops prachtige wijnen, elk met hun eigen verhaal.

Ondertussen stroomde de topsporthal vol met publiek voor de wedstrijd Zaanstad-Compaen. Samen met meer dan 300 mensen konden de gasten deze derby beleven die na vijf kwartier met een duidelijke 3-0 werd gewonnen door Zaanstad. Een mooi afsluiting van deze door de Stichting Topvolleybal Zaanstad georganiseerde businessbijeenkomst.

(foto’s: eric visch/vv zaanstad)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU