Nieuws

SPONSORNIEUWS!

Geplaatst door
Wim van der Weide
Geschreven op
2 oktober 2023

SPONSORNIEUWS!

Heren 5 speelt dit seizoen vol ambitie en hopelijk blessurevrij aan het nieuwe seizoen met een passende shirtsponsor: Personal Fitness Centrum.
Martijn van Braam, ook al jaren verenigingssponsor, heeft de nieuwe shirts van de heren gesponsord. We hopen natuurlijk dat het team hun sponsor eer aan doet en iedere wedstrijd fit met mooie shirts in het veld verschijnt.
Alle ogen dus gericht op dit ervaren team.

 

Ook heren 3 heeft goed nieuws te melden: Zaanstad Dakwerken B.V en AMKCO Europe B.V zijn de nieuwe shirtsponsors van dit team en hebben ervoor gezorgd dat de mannen de komende 3 jaar in een nieuwe frisse outfit spelen.
Jan-Willem Woudenberg van AMKCO, al jaren een trouwe verenigingssponsor, heeft 23 september, mede namens Adri Swart van Zaanstad Dakwerken, de shirts uitgereikt en de heren het komende seizoen veel succes gewenst.
Zaanstad Dakwerken B.V is een geheel nieuwe sponsor en het is fantastisch dat we deze sponsor voor de komende 3 jaar aan onze vereniging kunnen binden.

We hopen natuurlijk dat velen dit voorbeeld gaan volgen.
Aan onze nieuwe sponsorbrochure wordt de laatste hand gelegd en zodra deze klaar is voor publicatie gaan we nieuwe sponsorgesprekken voeren en hopen we dat we ons sponsorbestand kunnen uitbreiden. Zij zijn van grote waarde voor de toekomst van Volleybalvereniging Zaanstad.

Angelique Kreulen, voorzitter

Terug naar het nieuwsoverzicht