Nieuws

Sponsor inspiratiebijeenkomst

Geplaatst door
Wim van der Weide
Geschreven op
20 september 2023

Zaterdagochtend 16 september heeft een grote afvaardiging van H1, D1, H2 & D2 een bezoek gebracht aan hun sponsor Merkala in Oudkarspel.
Voor degene die het niet weten; Merkala is een toonaangevende online groothandel in medische artikelen maar ook in diverse verzorgingsmiddelen en medische apparatuur, gerund door de broers Peter en Rob van der Weide.

Na een hartelijk ontvangst met koffie en koek werd er, door Wim van der Weide, iets verteld over de geschiedenis van het bedrijf en hoe zij uiteindelijk gegroeid zijn naar het huidige Merkala.
Eigenaars directeuren Peter en Rob van der Weide hebben de enthousiaste aanwezigen, middels een uitgebreide rondleiding, een kijkje in de keuken gegeven van het reilen en zeilen van hun bedrijf.
Tijdens de rondleiding bleek al snel dat velen de grootte van het bedrijf onderschat hadden. Inmiddels zijn er 37 personeelsleden actief en heeft het bedrijf een eigen marketingafdeling.
Merkala is constant in beweging en er wordt hard gewerkt aan een eigen productlijn.
Rob en Peter hebben een duidelijke visie en werken hard om hun bedrijf verder te laten groeien.
In een afsluitend praatje is aan alle spelers gevraagd om hun sponsor te steunen middels het delen en liken van hun berichten op social media.
Voor Merkala is de zichtbaarheid op internet van groot belang en daar kunnen wij, spelers en leden van vv Zaanstad, een handje bij helpen.
Na afloop werden de shirts uitgereikt aan de teams en konden de spelers weer terug naar het Zaanse, waar een vol programma van de open Zaanstad dag wachtte.
Alle aanwezigen hebben dit als een zeer positieve, inspirerende ochtend ervaren en de eerste berichten op social media waren al zichtbaar.

Angelique Kreulen

Terug naar het nieuwsoverzicht