Nieuws

Programma en barschema Zaanstad Open Dag

Geplaatst door
Sandra Smit
Geschreven op
13 september 2023
Zaterdag  16 september is het zover: de Zaanstad Open Dag
Reikhalzend kijken we allemaal uit naar zaterdag 16 september: vanaf 9.00u tot 22.00u is er volleybal van VV Zaanstad-leden te zien en mee te beleven. Maar er komt meer bij kijken dan alleen een potje volleybal spelen of bekijken.
Om 8.00u komt Sport 2000 (schoenen) beneden ergens op een overzichtelijke plaats de stand opbouwen.
Om 9.00u beginnen de CMV-leden of aspirant-CMV-leden aan wedstrijdjes en een volleybalinstuif. Om die tijd begint de oudere jeugd in te spelen.
Om 10.00u is er van Volleybal Direct boven in de zaal een tafel met kleding/tassen en dergelijke. Dat wordt door VV Zaanstad zelf beheerd. Er kunnen spullen besteld worden en gelijk via de pin betaald worden. Die worden dan later geleverd.
En de volgende uren is er voor elke volleyballiefhebber veel sportieve strijd om de bal te zien. Soms op 5 velden tegelijk! Het is dan ook mooi om alle geledingen binnen VV Zaanstad in actie te zien. Dat wordt genieten!
We eindigen de dag met heren 1 (tegen de vrienden uit Haarlem) en met dames 1 (tegen de vrienden uit Amsterdam), naast elkaar spelend voor de kantine! Dat wordt hopelijk nog veel meer genieten.

 

Het volledige programma van de dag vind je hier: Programma Open Dag 16-9-2023 versie 6
Met het definitieve programma van de Zaanstad open dag hoort natuurlijk ook een barschema! Let op: elk team dat op de open dag speelt staat ingedeeld om een uurtje achter de bar te staan. Onderling ruilen kan natuurlijk.
Barschema: 

Namens de Open Dag-commissie

Terug naar het nieuwsoverzicht