Nieuws

Merkala Zaanstad D1 en H1 trainer/coaches gaan door!

Geplaatst door
Wim van der Weide
Geschreven op
6 mei 2024

Na de voor beide teams zeer spannende eindfase in de competitie werd er een voortreffelijk resultaat geboekt met de promotie voor beide Merkala topteams (Dames 1 komt komend seizoen weer uit in de 1e divisie en Heren 1 gaat naar de nieuwe Superdivisie).

Een heel mooi resultaat voor de Zaanse volleybal vereniging, waar de combinatie van goede prestaties, plezier, groei en ontwikkeling, teamspirit en continuïteit van een goed functionerende staf hoog in het vaandel staan!

Qua doelstellingen en ambities wil volleybal vereniging Zaanstad komend seizoen met Dames 1 een belangrijke rol gaan spelen in de top van de 1e divisie en (op termijn) doorgroeien naar de Topdivisie. Bij Heren 1 gaan we komend seizoen voor een goede klassering en op termijn een topklassering in het financieel hoogst haalbare niveau voor onze vereniging (Superdivisie) en dat zit er met de selectie voor komend seizoen ook zeker in (waarover later meer).

Met genoegen kunnen wij mededelen dat de beide huidige trainer/coaches vol energie willen doorbouwen aan de uitdagende doelstellingen voor komend seizoen.

Bij de Dames 1 zal dit gaan onder de bevlogen leiding van Veikko Hansen, die pas halverwege afgelopen seizoen instapte en gaat werken aan wederom een succesvol seizoen, maar nu in de zeer competitieve 1e divisie, waar diverse krakers met de eveneens gepromoveerde teams van het afgelopen seizoen weer op het programma staan.

Bij Heren 1 gaat succesvol trainer en ervaren ex-eredivisie speler Dwin Brouwer (hoofdtrainer/coach), samen met een nog aan te stellen assistent trainer, de zeer gemotiveerde selectie voor komend seizoen trainen en leiden naar een topklassering in de Superdivisie.

Wij kijken met de teams en hun staf enorm uit naar het komende seizoen, u vast ook. Graag zien we elkaar bij de start van het nieuwe indoor seizoen!

 

TC vvZaanstad

Foto┬┤s: Gilbert Bronkhorst
Tekst: Han Kreulen

Terug naar het nieuwsoverzicht