Nieuws

Merkala 2x sponsor

Geplaatst door
Wim van der Weide
Geschreven op
20 februari 2023

Al bijna 9 jaar is Merkala sponsor van dames-1 van VV Zaanstad. Sinds kort zijn ze ook shirtsponsor van het in de eredivisie uitkomende zitvolleybalteam. Daarnaast is de nieuwe website van vv Zaanstad bekostigd en ontwikkeld door Merkala. Het bedrijf van de broers Rob en Peter van der Weide, is een webshop voor medische-, sport-, en verzorgingsproducten voor artsen, klinieken, pedicures maar ook voor particulieren.
Onlangs is Merkala wegens sterke uitbreiding, er werken inmiddels 25 mensen, verhuisd naar een groot pand in Oudkarspel. Bezoek Merkala op: https://www.merkala.nl/

De binding met vv Zaanstad is er al heel lang. Peter (rechts op de foto) heeft in de jeugd bij Zaanstad gespeeld en Rob (links op de foto) speelt in Heren 5. Vader Wim (nr.7) heeft bij Zaanstad op alle niveaus gespeeld en is nu op de grond beland in het 1e zitvolleybalteam.

Voor vv Zaanstad is een sponsor als Merkala van groot belang.
De contributie die de leden betalen, dekt namelijk lang niet alle kosten die gemaakt worden (teambijdragen, zaalhuur, trainerskosten).
Daarom is vv Zaanstad altijd op zoek naar meerdere sponsoren.
Daarin zijn vele variaties mogelijk.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de invulling van de diverse sponsorpaketten die wij binnenkort gaan presenteren.
Mocht u nu al enthousiast worden om vv Zaanstad te ondersteunen dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@vvzaanstad.nl.
Wij maken dan graag een afspraak om e.e.a. met u door te nemen.
Foto’s: Gilbert Bronkhorst.

Terug naar het nieuwsoverzicht