Nieuws

Doneer in april aan de Voedselbank!

Geplaatst door
Sandra Smit
Geschreven op
29 maart 2023

In de maand april organiseren we als club een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Aan de hand van een ‘boodschappenlijstje’ kun jij vele gezinnen helpen in de regio. Doneer jij ook?

Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk ken je zelf ook mensen in jouw omgeving die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. Het aantal gezinnen dat afhankelijk is van de Voedselbank neemt daarbij steeds meer toe, terwijl het aanbod van (gezond) voedsel afneemt. Daar willen we ons als club voor inzetten door in april een inzameling voor de Voedselbank te organiseren.

Er is gekozen voor de maand april omdat dan de nood het hoogst is bij de Voedselbanken. In december wordt er rondom de feestdagen heel veel ingezameld. Die voorraad raakt in april op, wat maakt dat aanvulling juist in die periode heel welkom is. Doneer jij ook?

Op vrijdagavond 31 maart, zaterdag 1 april, zaterdagochtend 8 april en zaterdag 22 april (NK Zitvolleybal) kun je in onze kantine in Topsportcentrum De Koog je artikelen inleveren.
Op vrijdagavond 14 april (wedstrijdavond The Setfighters) en zaterdagavond 15 april (wijnproeverij) kun je in Zaanlands West doneren.

Mocht je onverhoopt toch iets vergeten zijn mee te nemen kun je altijd nog een donatie doen middels de QR-code die in beide kantines te vinden is.

We hopen dat velen gehoor geven aan deze oproep en dat we kunnen laten zien dat VV Zaanstad niet in alleen in volleybal ‘groots’ kan zijn.

Helen, Frank, Sandra en Angelique
Bestuur VV Zaanstad

Terug naar het nieuwsoverzicht