Doe mee met de Club van 50+

Sandra Smit
Geschreven op
6 maart 2024

Nee, het is geen club van wijze Zaanstad leden die de vijftigjarige leeftijd al behaald  hebben, maar wel een groep mensen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Door lid te worden draag je bij aan het welzijn van de club,  kunnen leuke extra’s georganiseerd worden en bouwen we met elkaar aan een financieel stabiele vereniging.

De clubleden worden 2 x per jaar in het zonnetje gezet op de 50+ dag en worden dan verwend met koffie en wat lekkers.

Het lidmaatschap kun je aangaan voor ieder bedrag vanaf €50,00.  Er is een keuze in een éénjarig lidmaatschap of een vijfjarige lidmaatschap. Dit laatste valt voor de belasting onder een periodieke schenking en is voor ongeveer 37% aftrekbaar.  Dat nodigt misschien de huidige clubleden uit om de bijdrage van €50,00 te verhogen.

Wij willen de (toekomstige) 50+ clubleden ontlasten door het benodigde extra formulier inzake de periodieke schenking in te vullen waarna alleen nog ondertekend moet worden.

Scan de QR code of ga naar onze website

https://www.vvzaanstad.nl/sponsoring/club-van-50/ geef je keuze door en dan HOOR JE ERBIJ!