Nieuws

Bar-, fluit- en telschema

Geplaatst door
Sandra Smit
Geschreven op
10 september 2023

Zoals elk seizoen wordt er een hoop werk verricht door diverse commissies waardoor we er weer een mooi seizoen van kunnen maken. Samen moeten we ervoor zorgen dat de wedstrijden gespeeld kunnen worden en de kantine kan draaien.

Barschema

Onderstaand vinden jullie het barschema voor de eerste helft van het seizoen. Check wanneer je bent ingedeeld en bespreek met je team wie de bardienst kan draaien. Kunnen jullie de bardienst niet draaien? Probeer dan zelf vervanging te vinden of te ruilen.

Jullie kunnen de bardienst ook afkopen, voor 25 euro per persoon die voor die dienst nodig is. Laat het alsjeblieft zo snel mogelijk weten als jullie de dienst willen afkopen of geen vervanging/ruil kunnen vinden. Dit kan door te mailen naar barcommissie.vvzaanstad@gmail.com of 1 van de barcommissie leden aan te spreken of appen. Dat geeft ons de tijd om vervangers te zoeken of mee te denken over een andere oplossing.

Vind je het leuk om af en toe een extra bardienst te draaien (voor 25 euro)? Laat het dan weten aan Nynke, Rueben of Tjitske. Dan voegen we je toe aan de invalpoule.

barschema 1e helft seizoen 23-24

Fluiten en tellen

Niet één wedstrijd kan gespeeld worden zonder scheidsrechter, formulierenteller en bordjesteller.

Onderstaand het fluit- en telschema. Het is niet mogelijk een fluit- of telbeurt terug te geven. 
Mocht je echt niet kunnen, ruil dan zelf met iemand die in het schema op een andere dag staat.

 

Op naar weer een gezellig seizoen!

Terug naar het nieuwsoverzicht