head1

Aftrap tweede helft competitie

Met de feestdagen weer achter de rug wordt de tweede helft van de competitie afgetrapt met een aantal thuiswedstrijden in De Koog. Vanavond en morgen komen er weer veel Zaanstadteams in actie.  Wat zal 2018 voor ons in petto hebben?

Vrijdagavond om 19.15 uur starten de eerste twee wedstrijden van 2018 voor de seniorenteams in De Koog. We beginnen met een spannende wedstrijd tussen Dames 4 en Dames 5, die allebei in de eerste klasse spelen. Dames 4 ligt nog helemaal op koers richting het kampioenschap en Dames 5 kan alle punten goed gebruiken om zich veilig te spelen in de eerste klasse. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden! Tegelijk nemen de nummer 8 en 9 uit de derde klasse het tegen elkaar op: Dames 7 speelt tegen Niemand D1.  Om 21.15 uur starten er nog twee wedstrijden. Heren 4 speelt tegen VOC Maarsen en Heren 5 treedt aan tegen VCH H3.

Dit keer geen zaterdagochtend vol jeugdwedstrijden in De Koog. CMV speelt bijvoorbeeld wedstrijden in De Bloemen in Castricum, JC2 komt in actie in Enkhuizen en MB2 gaat op bezoek bij PDK Huizen. De competitie begint ook voor een paar nieuwe jeugdteams, zoals MC3 en MC4. Ook wordt spannend voor MA1, die na het kampioenschap voor de kerst zijn gepromoveerd naar de Topklasse. Zij spelen volgende week om 11.00 uur hun eerste wedstrijd. .

Het programma start zaterdag pas om 15.00 uur, met een wedstrijd van MC2 en Dames 3. Daarna komt alleen Dames 1 nog op deze zaterdag thuis in actie. Dames 1 moet aan de bak om te handhaven in de eerste divisie. Zaterdag wordt 2018 afgetrapt met  een wedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie, Volley Tilburg D1. Zullen de dames ook in de tweede helft van de competitie – net als het vorige seizoen – weer regelmatig punten kunnen pakken van teams uit het linker rijtje?

Ook voor Heren 1 breekt een spannende periode aan. Zij gaan de strijd aan om de veilige zesde plaats. Zaterdag zal die strijd al volop losbarsten tegen Vallei Volleybal Prins H1. Met een plaats verschil op de ranglijst belooft dit een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd wordt gespeeld om 20.00 uur in Sporthal Peppelensteeg in Ede.

Volgende week is er weer een volledig thuisprogramma in De Koog. Er wacht dan zelfs weer een Super Saturday, met wedstrijden van alle divisieteams!

(bericht: vv zaanstad; foto’s: eric visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU