Afscheid van Marijn van Gool

Na 10 jaar Zaanstad heren-1 doet Marijn dit jaar een stapje terug om bij Jonas in de derde divisie te gaan spelen. Eerst won hij met Jonas van Zaanstad-heren-2 in De Koog. Terwijl we hem natuurlijk allemaal kennen als middenman, doet hij het nu bij Jonas als diagonaal.

Voor aanvang van de eerste competitiewedstrijden van Zaanstad heren-1 en dames-1 werd hij toegesproken door voorzitter Bert Sombroek. Als aandenken ontving hij een grote wissellijst met een actiefoto van hemzelf en een mooie bos bloemen.

Ook stond er zaterdag een paginagroot artikel in het NHD met een interview met Marijn en zijn vader Frank van Gool die afzwaait als bestuurslid van de Stichting Topvolleybal Zaanstad. Het bestuur van STZ zal op een later moment nog op gepaste wijze Frank bedanken voor zijn jarenlange inzet.

Marijn en Frank: bedankt en het ga jullie goed!

(bericht: vv zaanstad; foto: gilbert bronkhorst)