Aanmelding zat 19 sep

Bij de wedstrijden van heren-1 en dames-1 op zaterdag 19 september is (beperkt) toegang voor publiek mogelijk. Zaanstad-heren-1 speelt tegen Velo-heren-1. Merkala Zaanstad-dames-1 speelt tegen Sliedrecht Sport-dames-2. Beide wedstrijden worden naast elkaar gespeeld in de topsporthal van De Koog en beginnen zaterdag 19 september om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open en te bereiken via de zij-ingang.

ALLE toeschouwers (maximaal 100) moeten zich van tevoren aanmelden en op zaterdag 19 september verdelen over beide wedstrijden rekening houdend met de beschikbare ruimte. Het kan dus zo zijn dat je niet kan kijken naar de wedstrijd van je eerste voorkeur. We rekenen op ieders medewerking, zodat we op deze manier toch als toeschouwer ter plekke van een volleybalwedstrijd kunnen (blijven) genieten.

Hieronder kun je je aanmelden. Elke aanmelding is persoonlijk. Dat betekent dus één persoon per inzending.