Aanmelding zat 12 sep

Op de Zaanstad-dag is bij de wedstrijden van heren-1 en dames-1 (beperkt) toegang voor publiek mogelijk. Zaanstad-heren-1 speelt tegen Limac-heren-1. Merkala Zaanstad-dames-1 speelt tegen US-dames-2. Beide wedstrijden worden naast elkaar gespeeld in de topsporthal van De Koog en beginnen zaterdag 12 september om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open en te bereiken via de zij-ingang.

ALLE toeschouwers (maximaal 100) moeten zich van tevoren aanmelden en op zaterdag 12 september verdelen over beide wedstrijden rekening houdend met de beschikbare ruimte. Het kan dus zo zijn dat je niet kan kijken naar de wedstrijd van je eerste voorkeur. We rekenen op ieders medewerking, zodat we op deze manier toch als toeschouwer ter plekke van een volleybalwedstrijd kunnen (blijven) genieten.

Hieronder kun je je aanmelden. Elke aanmelding is persoonlijk. Dat betekent dus één persoon per inzending.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.