head1

Rabobank Volleybalschool op zondag 7 oktober van start

Ook in het seizoen 2018-2019 organiseert de Rabobank Volleybalschool op zondag trainingen voor enthousiast volleybaltalent uit de Zaanstreek en omgeving. We starten op zondag 7 oktober met een kennismakings-/indelingstraining. We kunnen dan kijken of je past in een groep en jij kunt kijken of het je bij ons bevalt. Wat wij belangrijk vinden is naast volleybaltalent ook enthousiasme en motivatie.

De Rabobank Volleybalschool in de Zaanstreek is voor het eerst van start gegaan in het seizoen 2015-2016. Inmiddels trainen jaarlijks op zondag tussen de 50 en 60 jongens en meiden in de leeftijd tussen 9 en 18 jaar van acht verschillende volleybalverenigingen in sporthal Zaanlands-West in Zaandam. De trainingen zijn aanvullend op de clubtrainingen met de nadruk op fysieke en technische aspecten van het volleybal. Afsluitend organiseren we elk jaar een beachvolleybalweekend.

De trainingen  van de Rabobank Volleybalschool staan onder leiding van jonge talentvolle volleyballers die spelen in de hoogste teams van hun verenigingen. Spelers en speelsters die je dus zelf ook weer in actie kunt zien. De technische leiding van de trainingen en de begeleiding van de trainers is in handen van Vincent Pirovano,  trainer van Zaanstad dames-1 en hoofdtrainer van beachvolleybalvereniging Silicium.

Met deze trainingen wil de Rabobank Volleybalschool het jeugdvolleybal een positieve impuls in Noord-Holland geven. Jonge talenten zijn bij de verenigingen vaak relatieve eenlingen en missen soms uitdaging. De zondagtrainingen kunnen een extra stimulans zijn in hun ontwikkeling en motivatie. Het enthousiasme dat de jongens en meiden opdoen nemen zij weer mee terug naar hun verenigingen. De kosten voor deelname bedragen € 150.

Wil je meedoen? Stuur dan een email naar rabovolleybalschool@vvzaanstad.nl met je naam, geboortedatum en zaalteam waar je in speelt. Voor meer informatie en alle data lees je verder op www.vvzaanstad.nl/volleybalschool.

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU