Zo maken we er een leuk Zaanstad-feest van

Het volleybalseizoen gaat heel snel en aanstaande zaterdag 14 april is het al weer de laatste thuisspeeldag … en is het feest! Een mooie gelegenheid om voor iedereen van 16 tot 106 terug te blikken op het seizoen en er een hele leuke avond van te maken. De feestcommissie heeft er heel veel zin in en een leuk thema bedacht ‘around the world’. Er is een prijs voor ‘the best dressed’. Het feest barst los vanaf 8 uur en duurt tot 1 uur.

Natuurlijk willen we er met z’n allen een heel gezellig feest van maken. En ja, daar horen ook wat ‘regels en afspraken’ bij zodat we met z’n allen met dezelfde verwachtingen het feest in gaan.

• Het Zaanstad-feest vindt plaats in onze eigen kantine in De Koog. Dat is ‘the place to be’. De kleedkamers gaan op slot, buiten één dames en één heren kleedkamer tot half tien voor omkleden.
  • Het wettelijk beleid ten aanzien van alcohol is simpel: geen alcohol onder de 18 jaar. Op het  Zaanstad-feest zal iedereen boven de 18 een bandje krijgen, zodat het voor de mensen achter de bar helder is wie er alcohol mag nuttigen. En ja … natuurlijk vragen we bij deze aan alle leden met een bandje om daar verantwoord mee om te gaan.
  • Het is absoluut niet de bedoeling om zelf drank mee te nemen naar het Zaanstad-feest of op enige plek anders dan in de kantine een eigen feestje te gaan vieren.

Bovenstaande lijkt allemaal heel vanzelfsprekend en is niet als= AL  te ingewikkeld. Laten we er met elkaar een mooi feest van maken!

Namens het bestuur, feest- en barcommissie,

Bert Sombroek

#ZaanstadMakenWeMetZnAllen #ZaanstadZijnWeMetZnAllen