Zaanstad2020

VV Zaanstad heeft de ambitie een sterke volleybalvereniging te zijn en zich continue verder te ontwikkelen. Op initiatief van het bestuur zijn in twee sessies met een aantal ‘sterkhouders’ uit de vereniging  de volgende speerpunten voor het aankomende seizoen benoemd:

• Doorstroming binnen de vereniging
  • Trainers opleiden en begeleiden
  • Uitbreiding breedtesport
  • Versterking structuur topsport
  • Volleybalbeleving bij de jeugd verhogen
  • Een veilige sportomgeving bieden

Door het werken aan deze speerpunten willen we een continue ontwikkelingsproces in gang zetten. Op die manier werken we met #Zaanstad2020 aan een nog sterker volleybalbolwerk boven ’t IJ.

De toekomst van VV Zaanstad maken we zelf.  Om actief beleid te kunnen voeren, hebben er in de zomer twee sessies plaatsgevonden. De eerste sessie was een zogenaamde ‘brown paper sessie’: op post-its zijn “vijf meter” ideeën op een rol papier verzameld, gecategoriseerd en besproken. In de tweede sessie zijn bovenstaande speerpunten benoemd. Aan elke speerpunt zijn concrete activiteiten en uitvoerende mensen gehangen. Elk half jaar zal de groep ‘sterkhouders’ – die overigens in de tijd kan veranderen – bij elkaar komen om de voortgang te bespreken en nieuwe speerpunten te benoemen. Met #Zaanstad2020 bereiden wij ons voor op de toekomst

De verschillende projecten zijn nu in een opstartfase. Via de verschillende kanalen zal de komende periode aandacht worden besteed aan de concrete activiteiten.  De nieuwe ontwikkelingen zullen op deze manier de komende tijd zichtbaar worden. Als je ondertussen vragen of suggesties hebt, laat het gerust weten. Zaanstad maken we met z’n allen.

Een sportief volleybalseizoen toegewenst,

Bert Sombroek, voorzitter VV Zaanstad

De groep ‘sterkhouders’ bestaat momenteel uit: Vincent Pirovano, Marc Donker, Patrick de Reus, Jeroen Nol, Ellen van der Veekens, Dennis Oosterling, Bente van der Peet, Fanny Wegman, Masja Roovers, Frank Lemstra, Wim van der Weide en Bert Sombroek.

De organisatie van Zaanstad2020 is in handen van Eric Visch / communicatieadviseur