Zaanstad-heren-1 sluit seizoen af

Afgelopen donderdag hebben team, staf en sponsoren tijdens een gezamenlijke bijeenkomst met de Lions het seizoen 2017/2018 definitief achter zich gelaten. Gastheren Martin Kaaijk en Bert Sombroek namens de Lions Zaanstreek respectievelijk de Stichting Topvolleybal Zaanstad ontvingen de genodigden in restaurant D’Swarte Walvis op de Zaanse Schans. Zo’n zestig aanwezigen luisterden eerst geboeid naar het verhaal van de bekende oncoloog professor Jan Vermorken over zijn loopbaan en het door hem verrichtte onderzoek.

Vervolgens stonden de tafels klaar voor het uitstekende drie gangen diner. Communicatie-adviseur Eric Visch blikte kort terug op het seizoen van Zaanstad dat uiteindelijk beslist werd in de vijfde set van de laatste playout wedstrijd tegen Inter Rijswijk: 15-13. Gilbert Bronkhorst klikte precies op het juiste moment en zijn ‘juichfoto’ werd uitverkozen tot dé juichfoto van het seizoen. Bert Sombroek overhandigde aan aanvoerder Erwin Huinen een groot exemplaar voor in de kantine.

Als met al een prachtige afsluiting van het seizoen 2017/2018. We gaan er volgend seizoen zeker weer wat moois van maken!

(bericht: Stichting Topvolleybal Zaanstad; foto’s Ferdy Wever/Eric Visch)