head1

Zaanse heren zoeken middenaanvaller

Eredivisionist Zaanstad is op zoek naar een ambitieuze en talentvolle middenaanvaller. Het Zaanse herenteam speelt volgend seizoen voor het tweede jaar in de eredivsie en wil graag onder leiding van de nieuwe trainer Sandor Rieuwers de stap maken naar de top-6. Afgelopen seizoen heeft Zaanstad laten zien dat het op het hoogste nationale volleybalplatform thuis hoort en heeft zich prima gehandhaafd. Organisatorisch heeft de vereniging het eredivisievolleybal goed neergezet en Zaanstad speelt haar wedstrijden in een mooie ambiance in Topsportcentrum De Koog.

Als versterking van de selectie zoeken wij in eerste instantie een middenaanvaller, maar ook voor andere posities zijn spelers met eredivisiepotentie van harte welkom. We trainen volgend seizoen sowieso drie keer per week, er is een uitgebreid krachttrainings-programma, een vaste fysiotherapeut en massage/verzorging. Vanaf maandag 14 mei trainen we nog een aantal keren voor de zomer. Er is dan uitgebreid gelegenheid om kennis te maken en mee te trainen.

Heb je belangstelling of wil je meer weten? Stuur dan een email naar sandor@rieuwers.nl. We zien graag je reactie tegemoet!

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2018 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU