Wilskracht – fysiotherapie en manuele therapie – wedstrijdsponsor.

wilskrachtZaterdag 9 dec Zaanstad tegen SV Land Taurus #eredivisievolleybal

Een uitstekende service met topspin eh… topzorg. Dat is waarvoor de fysiotherapeuten van Wilskracht staan. Service: snel geholpen worden (binnen 3 werkdagen), 6 dagen per week geopend waarvan deels in de avond en het weekend. Topzorg: PLUS-praktijk, klanttevredenheid 9,2 (uit 10) en hoogopgeleide fysiotherapeuten met véél praktijkervaring in en om het sportveld.

VV Zaanstad is daarom blij dat Wilskracht alweer voor het vijfde jaar is gekoppeld aan de club. Want als je het beste in jezelf geeft, ga je wel eens een grens over. Dan is het fijn als je terecht kan bij mensen die je kunnen adviseren en behandelen. Wilskracht ondersteunt de club met professionele (sport)medische begeleiding.

Wilt u net als de volleyballers van Zaanstad topzorg dan kunt u hiervoor terecht in de ruime praktijk op de zaandijkerweg 4 in Wormerveer.  Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@wilskracht.nl of bellen op het nummer 075-6224274

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.wilskracht.nl