Vrijwilligers bedankt!

Na een prachtig kampioenschap in de topdivisie komt ons eerste herenteam  dit seizoen weer uit op het hoogste niveau. Maar dat gaat niet vanzelf. Naast sportieve en financiële uitdagingen lag er een eisenpakket van de Nevobo rond de organisatie van wedstrijden. Je zou misschien denken : ‘hoe ingewikkeld kan het organiseren van een wedstrijd zijn?’ Nou, vraag dat maar eens aan de grote ploeg mensen die daar elke keer weer mee bezig is. Een team van al snel zo’n 50 mensen zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Van Nevobo én tegenstanders krijgen we inmiddels regelmatig complimenten over hoe we bij Zaanstad alles geregeld hebben. En die complimenten zijn echt bedoeld voor genoemde groep mensen.

Voor het sfeerteam wat keihard gewerkt heeft om de wedstrijden tot een belevenis te maken. Voor de mannen die de geluidsinstallatie bedienen en de nodige decibellen de hal in blazen. Voor de court-crew met de ballenrollers van de jeugdteams en natuurlijk de jeugdteams zelf.  Voor de mensen voor  het  officiële gedeelte rond  wedstrijdformulier, tellen, wedstrijdaankondiging, scheidsrechters begeleiden, organisatie doping controle en ontvangst van de tegenstanders. Maar ook de makers van de data- analyse en video opnamen. Voor alle vormen van communicatie met o.a. krant, radio/TV Noord Holland en de volleybalkrant. Voor het op- en afbouwteam die alle borden en spandoeken elke keer weer zorgvuldig neerzetten en ophangen. Voor de begeleiders van de sponsoren en organisatoren van business events. Voor de mensen van de mobiele catering die zorgen dat het publiek ook op de tribune van een drankje kan genieten. Voor de verkopers van de loterij – belangrijke inkomsten voor de jeugdafdeling. Voor de mensen die de wedstrijdflyer maken en samen met de fanklapper zorgen dat het publiek die krijgt. Voor al die mensen die dit coördineren.

Voor jullie allemaal een groot compliment. Bedankt   Frank , Dennis, Michael, Ingmar, Fernando , Martin, Ron, Martin, Eric, Edwin, Amber, Sem, Frank, Edo, Daan, Rueben, Erwin, Bert, Martin, Ellen, Petra, Nienke, Tjitske, Anne, Inge, Angelique, André, Karin, Connie, Frank, Simon plus al die mensen die steeds weer  bijspringen.

We hopen ook in toekomst op jullie te mogen rekenen. En we wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2018.

Namens Stichting Topvolleybal Zaanstreek en Volleybal vereniging Zaanstad

Harmannus Kruizinga, voorzitter STZ