Over de volleybalschool

Begin oktober 2017 gaat de Rabobank Volleybalschool Zaanstreek 2017-2018  van start. De trainingen staan ook dit seizoen weer onder leiding van jonge talentvolle volleyballers die spelen in de hoogste teams van hun verenigingen. Spelers en speelsters die je dus zelf ook weer in actie kunt zien. De technische leiding van de trainingen is in handen van Vincent Pirovano,  trainer van Zaanstad heren-1 en hoofdtrainer van beachvolleybalvereniging Silicium. Koos Klein – oud trainer van jeugd oranje – zorgt voor de opleiding en begeleiding van de trainers.

De Rabobank Volleybalschool in de Zaanstreek is voor het eerst van start gegaan in het seizoen 2015-2016. Ieder jaar trainen er in totaal zo’n 35 tot 40 jongens en meiden in de leeftijd tussen 9 en 18 jaar van acht verschillende volleybalverenigingen in sporthal Zaanlands-West in Zaandam. De trainingen zijn aanvullend op de clubtrainingen met de nadruk op fysieke en technische aspecten van het volleybal. Afsluitend organiseren we elk jaar een beachvolleybalweekend.

Met deze trainingen wil de Rabobank Volleybalschool het jeugdvolleybal een positieve impuls in Noord-Holland geven. Jonge talenten zijn bij de verenigingen vaak relatieve eenlingen en missen soms uitdaging. De zondagtrainingen zijn een extra stimulans in hun ontwikkeling en motivatie. Het enthousiasme dat de jongens en meiden opdoen nemen zij weer mee terug naar hun verenigingen.

De kosten voor deelname bedragen € 150.

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan voor de kennismakingstrainingen op zondag 1 oktober

Alles rustig nalezen? Download dan alle informatie als PDF

rabobank-volleybalschool