head1

Vincent Pirovano volgend seizoen trainer van Zaanstad-dames

De nieuwe trainer van Zaanstad-dames-1 voor volgend seizoen is Vincent Pirovano. De huidige trainer van het in de eredivisie uitkomende eerste heren-team maakt daarmee een overstap naar de dames en blijft hiermee behouden voor vereniging.

Pirovano stond 2,5 jaar als hoofdtrainer aan het roer bij Zaanstad-heren-1 en leidde de Zaanse mannen vorig seizoen naar het kampioenschap in de topdivisie. Samen met de andere trainers in de heren-lijn zorgde hij voor een goede doorstroom van talenten naar het eerste team. In het kader van #zaanstad2020 is het de bedoeling om de doorstroming ook binnen de dameslijn te verbeteren. De aanstelling van Vincent Pirovano als trainer is hierin een goede stap en past daar dan ook uitstekend in.

De huidige trainer Patrick de Reus zal het huidige seizoen afmaken en samen met het team er alles aan doen om zich te handhaven in eerste divisie.

Bestuur en technische commissie van Zaanstad wensen Vincent veel succes toe volgend seizoen en werken graag met hem verder samen aan de bouw van een sterke dameslijn.

(persbericht: vv zaanstad; foto: eric visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2018 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU