Vrijwilligerswerk bij Zaanstad

De vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Iedereen in de vereniging moet zijn steentje bijdrage. Er zijn vele taken en zaken binnen de vereniging die door de vrijwilligers worden gedaan en geregeld. Voorbeelden daarvan zijn:

• Het bestuur
  • De technische commissie
  • De jeugd commissie

Wil je in een van deze zitting nemen meld je dan aan bij de desbetreffende commissie of het bestuur. Naast commissies hebben we ook nog andere taken die we als vereniging gezamelijk moeten vervullen:

• De bondscheidsrechters; deze worden ingedeeld door de bond.
  • De verenigingscheidsrechters
  • De formulieren invullers
  • De tellers bij divisie wedstrijden
  • De lijnrechters bij divisie wedstrijden

Deze worden allen ingedeeld door Barry Sombroek. Voor de opbouwploeg voor de eredivisie wedstrijden kun je je aanmelden bij de stichting Top. De bardienst op de speeldagen worden ingedeeld door Jopie v/d Veekens en IJsbrand Kingma. Op een doordeweekse speelavond zijn er al gauw 10 tot 15 mensen actief als vrijwilliger en op de zaterdag is dit al snel het dubbele. Zoals je ziet zijn er veel mensen nodig om iedereen met veel plezier te laten volleyballen maar als iedereen hierbij helpt kan het iedere week weer een mooie volleybal week worden.