Teamindelingen en trainingsschema – 3 juli

Hieronder de links naar de meest actuele versie van de teamindelingen en her trainingsschema voor het seizoen 2018-2019

Senioren: voor vragen of opmerkingen over teamindeling bij de senioren kan contact opgenomen worden met de TC van VV Zaanstad via tc@vvzaanstad.nl. Dames die ingedeeld zijn bij d6 of d7 hebben in verband met de vele wijzigingen in deze teams ten opzichte van de eerdere conceptindeling een uitgestelde opzegtermijn tot en met uiterlijk maandag 9 juli 2018. Onverhoopte opzeggingen moeten officieel gemeld worden via ledenadmin@vvzaanstad.nl.

Jeugd: voor vragen en/of opmerkingen over deze teamindeling bij de jeugd kan contact opgenomen worden met de JTC van VV Zaanstad via jeugd@vvzaanstad.nl. Ten opzichte van de concept teamindeling is de MA 2 komen te vervallen. De meisjes die overbleven zijn samengevoegd met de jongens B en spelen mee in de jongens competitie.

• Een d achter je naam betekent dat je met dispensatie in het team bent ingedeeld, meestal op basis van jouw leeftijd.
  • Dubbel sr betekent dat je in meerdere teams kunt gaan spelen, waaronder een team bij een andere vereniging.

senioren-heren-concept-3jul18

senioren-dames-concept-3jul18

jeugd-concept-3jul18

trainingsschema-concept-3jul18