De TC stelt zicht voor!

De TC bestaat op dit moment uit Ronald de Boer (H1), Bente van der Peet (D1), Fanny Wegman (D4), Dick Bekebrede (H5), Jeroen Nol (oud-speler en trainer H2) en Karin Dekker (oud-speler en trainer D6). Het is onze taak om de het reilen en zeilen binnen de teams in de gaten te houden. In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen zorgen wij dat de teamindeling kloppend is, benaderen we mogelijk nieuwe spelers en trainers, maken wij het trainingsschema en zorgen voor de aanstelling van trainers. Dit alles met als doel dat er aan zoveel mogelijk wensen voldaan wordt en dat de ambities van VV Zaanstad gewaarborgd zijn.

Als het seizoen loopt vergaderen wij 1x in de 6 weken ongeveer 1,5 uur, wij bespreken dan de verschillende teams en stellen actiepunten op. Tegen het einde van het seizoen neemt de frequentie van vergaderen wel toe, er zijn dan vaak zoveel ontwikkelingen in korte tijd mbt speel(st)ers en trainers dat er veel overleg nodig is om iedereen op een prettige manier aan het nieuwe seizoen te laten beginnen. Aan het begin van het nieuwe kalenderjaar evalueren we met de teams de situatie van het huidige seizoen en kijken we vast vooruit naar het volgende seizoen. Verder zijn we op dit moment bezig om een duidelijke visie en actieplan neer te zetten in het kader van Zaanstad 2020, het is hartstikke leuk om hier over na te denken en op die manier de club naar een hoger niveau te tillen!

Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om te benadrukken dat het dit seizoen gelukt is om voor alle teams een trainer te vinden. Dit was uiteraard niet gelukt zonder een enthousiaste groep mensen die de vereniging een warm hart toedragen! Hartstikke bedankt allemaal. Wij zijn erg tevreden met deze gang van zaken binnen de vereniging! Mocht je nog ideeen hebben of willen meedenken aan de mogelijkheden om de vereniging naar een hoger niveau te tillen dan horen wij dat heel graag!

Ook worden wij graag op de hoogte gehouden van bijzonderheden binnen de teams! Jullie kunnen ons bereiken via TC@vvzaanstad.nl.

Wij hebben onszelf verdeeld over de verschillende teams als contactpersoon:

H1/H2/H3: Ronald en Jeroen
H4/H5/H6: Dick
D1/D2: Bente
D3/D4: Fanny
D5/D6/D7: Karin

Jullie kunnen als individu of als team ook altijd direct contact zoeken met de contactpersoon van jouw team.

Veel plezier en succes dit seizoen!

Bente, Dick, Fanny.Jeroen, Karin en Ronald