head1

NK zitvolleybal in De Koog

Op zaterdag 28 april wordt in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan gestreden om het Nederlands Kampioenschap Zitvolleybal. Volleybalvereniging VV Zaanstad haalt, met hulp van de Dirk Kuyt Foundation, alles uit de kast om er een geweldig evenement van te maken.

In Koog aan de Zaan strijden zaterdag de vier beste teams uit de reguliere competitie om de titel. B.V.C. Holyoke uit Belfeld won de laatste vier NK’s en zal in Koog aan de Zaan proberen zich voor de vijfde keer op rij tot kampioen te kronen. De andere drie halve finalisten zijn VC Allvo uit Almere, Apollo Mill uit Mill en V.a.s. F.D.S. uit Sneek. 

De Dirk Kuyt Foundation is trotse partner van het NK Zitvolleybal 2018 op 28 april in Koog aan de Zaan en wenst alle teams veel succes en plezier! Dit NK draagt bij aan het doel van de DKF om zoveel mogelijk mensen met een beperking te laten sporten!

Programma NK, zaterdag 28 april

11.00   BVC Holyoke – VC Allvo           
11.00   Apollo Mill – V.a.s. F.D.S.      
14.00   Wedstrijd om 3e en 4e plaats 
16.00   Finale

Al met al een bijzonder evenement in Topsportcentrum de Koog als afsluiting van een mooi volleybaljaar en een fantastische kans om het hoogste niveau zitvolleybal in Koog aan de Zaan te kunnen aanschouwen. Je weet niet wat je meemaakt!

Wil je meer weten over zitvolleybal bij Zaanstad? Stuur dan een email naar zitvolleybal@vvzaanstad.nl

(bericht: vv zaanstad; archieffoto uit zitvolleybalwedstrijd Zaanstad-Spaarnestad: Eric Visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2018 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU