Laatste wedstrijd(verslag) van D3

Woensdag 18 april was het zo ver, we mochten naar hoofddorp voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. We speelden deze wedstrijd nergens meer om omdat we vierde of vijfde konden worden maar met winst naar huis gaan is toch een lekkerder gevoel, dus dat was ons doel.

Demi kon helaas nog steeds niet spelen door een blessure, dus onze vaste invalster wilde dan ook maar al te graag met ons mee doen, Dankjewel Elisah top invalster. Puk was er vandaag helaas ook niet vanwege een toets, gelukkig wilde Tjitske met ons mee doen!

Dan beginnen we aan de wedstrijd in de zaal was het ondertussen 45 graden maar daar moesten we maar gewoon mee leren leven. De eerste set verliep niet zo soepel als we hadden gedacht, veel service fouten, we kwamen er ook niet echt lekker door heen met onze aanval. Na hard werken verloren we helaas de eerste set met 25-23.

In de 2e set wisten we dat we onze koppies erbij moesten houden en dat er iets moest veranderen als we wilden winnen. Dat gebeurde ook meteen deze dieseltjes van D3 waren warm en met 2 goeie service series van Kirsten en Elisah, luidruchtig gezang vanaf de kant sleepte wij deze set naar ons toe met 12-25.

Dan de 3e set, iedereen stond lekker te spelen, balletjes werden erin gepompt en in het centrum geprikt de service druk was nog steeds hoog en VCH had nog steeds geen antwoord op onze service. Deze set wonnen we dan ook met 11-25.

Dan de 4e set hopelijk de laatste want nog een vijfde set in deze over verhitte zaal konden wij niet aan. We speelden nog steeds goed, het enthousiasme zat er bij iedereen in. Lachend, zingend en voor amber op het eind een beetje huilend vanwege een blessure werd ook deze set door ons gewonnen met 11-25.

Dat betekend 1-3 winst voor onze laatste wedstrijd en wij zijn nu keurig op de vierde plek geëindigd. Ik hoop dat jullie genoten hebben van ons dit seizoen. Als aanvoerster heb ik namelijk wel genoten van ons en ben ik ook trots op D3

Tot volgend seizoen.

JOE!