Kleine update en voorbeschouwing Dames 4

Het is al een tijdje stil vanaf onze kant en we vonden het hoog tijd worden om jullie een update te geven. Hoe gaat het tot nu toe? Op zijn zachtst gezegd errug lekker! 15 wedstrijden gespeeld en 66 punten behaald, vijf punten voor op de nummer twee met één wedstrijd minder en nog maar één wedstrijd verloren. We durven het zelf niet echt hardop te zeggen dus dat ga ik ook hier niet doen, maar met nog zeven wedstrijden te gaan staan we er toch echt wel heel goed voor.

Even kort, wie zitten er ook alweer precies in dames 4:

Spelverdelers: Larissa en Suzanne

Dia’s: Ilva en Lisette

Middens: Ellen, Jet en Sandra

Passer-lopers: Denise, Fanny en Linda

Libero: Tjitske

Trainer/coach: Daniël (op donderdag trainen van Robin samen met Dames 3)

Naast volleyballen houdt dames 4 uiteraard nog steeds van bittergarnituur, taart, wijn, bier en spelletjesavond!

Hoe winnen we onze wedstrijden? Dat zijn een paar dingen, service is echt heel belangrijk, als die loopt zijn we bijna niet te stoppen. Verder groeien we verdedigend, winnen we steeds meer rally’s en natuurlijk slaan we er ook heerlijke balletjes in! Een heel fijn gevoel van rust en stabiliteit heerst.

Op zaterdag 10 maart spelen we onze eerstvolgende wedstrijd thuis in de Koog om 13.00. Tegenstander die dag is Albatros, de huidige nummer 7. De ervaring van de uitwedstrijd en eerdere ontmoetingen leert dat dit een pittige wedstrijd wordt, vooral door hun sterke midden. Denise vertrekt in maart naar China voor twee maanden om daar onderzoek te doen, gelukkig hebben we Amber bereid gevonden om haar de komende wedstrijden te vervangen. Zaterdag gaan we er weer volle bak tegenaan en we hopen jullie daar te zien!

Tjitske