Smashbal – BOYS ONLY!

BOYS ONLY! ALLEEN VOOR JONGENS!img_1527m_(kopie)

Smashbal is een volleybalspel voor jongens van 6 tm 14 jaar. Je kunt scoren door de bal HARD op de grond te SLAAN. De bedoeling is om zo hard te slaan dat het andere team de bal niet meer kan vangen, maar let op: de bal mag een (1) keer op de grond stuiteren voordat die gevangen wordt!

Smashbal moet je vooral doen! Alleen door het zelf te doen kom je erachter hoe ontzettend leuk dit spelletje is. Om een beetje een idee te krijgen kun je het volgende filmpje op Youtube bekijken: youtu.be/a9e4DbeZ4Xg

Er zijn 4 verschillende niveaus in Smashbal, waardoor het voor iedereen een tof spel is. Je speelt Smashbal met 2 of 3 spelers in een team. Bij Smashbal mag je smashen, bovenhands serveren, duiken, rollen en nog veel meer. Welk team kan het best smashen en wint de wedstrijd?

img_1522m_(kopie)Zaanstad heeft een Smashbal-goeroe in huis: Ruben Nijhuis, de trainer van Zaanstad dames 1, weet er alles van. Samen met Ruben en enkele spelers van Heren 1 en 2 gaan er dit seizoen Smashbal trainingen gehouden worden bij Zaanstad. We hopen op een heleboel enthousiaste JONGENS en misschien kunnen we dan al snel vaker trainingen en wedstrijden gaan organiseren.

Hou de website van Volleybalvereniging Zaanstad in de gaten voor aankondigingen over Smashbal bij Zaanstad!