Beachvolleyballen bij Silicium in Zaandam

Nieuwe locatie beachveldenZoals inmiddels waarschijnlijk wel bekend heeft de gemeente besloten om de beachvolleybalvelden in Westerwatering op te heffen en worden er - in eerste instantie 4 - nieuwe velden aangelegd op 1 van de voetbalvelden van voetbalvereniging Zilvermeeuwen in sportpark Poelenburg in de Achtersluispolder. De voorbereidingen aan de kant van beachvolleybalvereniging Silicium zijn in volle gang: trainers zijn aangesteld en inmiddels is ook het trainingsschema bekend. De inschrijvingen bij Silicium staan open voor ieder niveau:  recreant of geoefend volleyballer, jeugd of senior. Wel met het voorbehoud dat de trainingsgroepen voor de topjeugd en selectie senioren inmiddels vol zitten. Het trainingsrooster en de namen van de trainers staan op de website van Silicium. Voor meer informatie of inschrijven als spelend lid cq de diverse trainingen klik op bovenstaande foto of ga direct naar de website van beachvolleybalvereniging Silicium.

Beachvolleybalschool Silicium