head1

GEZOCHT: ADVISEUR BEELDPROJECTIE T.B.V. TOPSPORTHAL

De clubs v.v. Zaanstad, k.v. Roda en k.v. KZ / Hiltex zijn in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad op zoek gegaan naar financiële middelen om enkele faciliteiten van het Topsportcentrum te kunnen verbeteren. Door financiële bijdragen van de provincie NH en enkele goede doelenfondsen uit de regio (waarover later meer) is er nu een realistisch bedrag beschikbaar dat gebruikt kan worden om apparatuur aan te schaffen waarmee beelden geprojecteerd kunnen worden bij wedstrijden van de topteams. Je kunt hierbij b.v. denken aan portretfoto’s van spelers bij het voorstellen van de teams, statistieken van de wedstrijd, herhalingen van mooie acties in de wedstrijd, reclame van sponsors, etc.

Er zijn diverse opties denkbaar om het publiek van leuke informatie te voorzien en van de wedstrijd een nog groter evenement te maken. Zo kun je b.v. ook interactief een verkiezing van de Player of the Match organiseren of de sociale media gebruiken. Tegelijkertijd kan de apparatuur ook gebruikt worden door de coaches tijdens de trainingen om aan de spelers beelden laten zien van momenten uit wedstrijd of training, waardoor het spelpeil van de teams verbeterd kan worden. De apparatuur komt alleen in de Topsporthal te hangen.

Op dit moment moet er een keuze gemaakt worden welke apparatuur aangeschaft gaat worden. Wordt dit een serie LED-schermen? Of een zware laserbeamer met een scherm? Of …. En als je kiest voor LED welke afmetingen moet het scherm hebben? welke pixelpitch? welke brightness? Bij welke invalshoek kun je nog iets zien? Etc? etc?

Om hierin de juiste keuze te maken zijn de clubs op zoek naar een specialist / adviseur die verstand heeft van deze technieken voor beeldprojectie. Bijvoorbeeld omdat hij dit voor zijn werk doet of hier een opleiding in heeft gevolgd. Een voorwaarde is dat onze adviseur geen direct commercieel belang heeft bij een bedrijf dat deze apparatuur aan het Sportbedrijf zou willen verkopen.
Wil je ons helpen als vrijwilliger neem dan voor 10 mei a.s. contact op met Edwin Groot mailto:edwin.groot@live.nl
of Bert Sombroek mailto:a.sombroek5@upcmail.nl

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2018 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU