Geef je op als vrijwilliger bij NOJK-finales in De Koog!

Op zaterdag 31 maart zullen in De Koog de Finales voor de A-jeugd van het NOJK worden gespeeld. Het NOJK – Nationale Open Jeugd Kampioenschap (ook wel het Volleybaldirect Open) – is het meest prestigieuze jeugdtoernooi van Nederland. Helaas geen deelname aan deze finales van een Zaanstad-team dit jaar. Natuurlijk hopen we dat de komende jaren wel weer te bereiken.

Voor nu deelname van acht teams bij de meiden en acht teams bij de jongens in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. In deze teams dus spelers en speelsters die bijna allemaal op divisie-niveau bij de senioren uitkomen.

Al met al gaat dit een dag boordevol topvolleybal worden die wij als Zaanstad mogen organiseren. Hiervoor is een voorbereidingsgroep onder aansturing van Marc Donker in het leven geroepen. Op de dag zelf zijn veel vrijwilligers nodig. Op 31 maart is er een zeer beperkt wedstrijdprogramma, dus alle mogelijkheden om je in te zetten als vrijwilliger en dit unieke evenement van nabij mee te maken. We zijn op zoek naar:

•   Tellers – oudere jeugd of (groot) ouders
  •   Bar mensen
  •   Ballenrollers – om 17.00 aanwezig, finales beginnen om 18.00

Hoe kan jij je opgeven? Zaterdag ligt er in de kantine een inschrijflijst. Je kan ook nu direct een email sturen naar nojk@vvzaanstad.nl met daarin de volgende gegevens:

•   Je naam
  •   Je emailadres
  •   Je telefoonnummer
  •   Of je wilt tellen, achter de bar wil, of wilt ballenrollen
  •   En je beschikbaarheid: twee opties 9.30-14.00 of 14.00-19.00

Laat het ons zo snel mogelijk weten!

#ZaanstadMakenWeMetZnAllen