head1

Gebr. vander Veekens wedstrijdsponsor Zaanstad-Inter Rijswijk

Gebr. van der Veekens is een aannemersbedrijf in de grond-weg en waterbouw. Het is een echt familie bedrijf waar de broers Richard en Vinus de directie vormen. Het bedrijf zelf is opgezet door hun grootvader begin 1900 en bestaat sinds 1951 onder de naam Gebr. van der Veekens (zie broers op de foto). Vinus verteld dat wij heel dankbaar werk hebben, dagelijks gebruiken mensen de openbare ruimte. Iedereen verplaatst, sport of recreëert in gebieden die wij hebben aangelegd en uiteraard vindt iedereen hier wat van. Deze feedback geeft ons weer een nieuw vertrekpunt om onze diensten te verbeteren.  

Richard en Vinus zijn zelf in hun jeugd begonnen met volleybal bij Molenwiek wat later fuseerde met Argus en Zaan 69 tot het huidige vv Zaanstad. De jongens speelde heel wat jaren en behaalde mooie successen met hun jeugdteams waaronder een Nederlands kampioenschap. Ook gaven zij training aan talentvolle jeugd uit de Zaanstreek op zondag wat toen nog de districtstraining was van de Nevobo. Richard maakte op zijn 16e als spelverdeler de overstap naar The Smash omdat er in de Zaanstad niet op eredivisie niveau gespeeld werd.  Daarna volgde voor de heren een tijdje stilte in de sporthal maar bleef moeder Jopie de verbindende factor tussen de volleybalclub en de sponsor. Hierdoor is Gebr. van der al een geruime tijd een trouwe sponsor van vv Zaanstad.

Tijdens onze actieve sport perioden hebben wij ongemerkt een heleboel kwaliteiten aangeleerd die ons nu nog steeds helpen in onze zakelijke keuzes. Door jeugd en sport te ondersteunen kunnen wij bij voor de huidige dezelfde mogelijkheid bieden. Op onze website kunt u onze volledige visie betreffende sponsoring terugvinden.  

Op zondag 12 november is Gebr. van der Veekens de wedstrijdsponsor bij Zaanstad tegen Inter Rijswijk. We wensen onze Zaanse mannen heel veel succes toe.

Meer informatie over ons bedrijf? Kijk op www.gebrvanderveekens.nl

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2018 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU