De dubbel van MC3 tegen Spaarnestad!

Vandaag stond de rematch tegen Spaarnestad op het programma. De laatste wedstrijd was bij hen in de Beyneshal in Haarlem alwaar we 3 sets verloren met telkens slechts 2 punten verschil (30-28, 25-23 en 27-25). We waren aan elkaar gewaagd én zuur is dan dat je geen enkel setje pakt. Nu kwam Spaarnestad naar ons… in onze eigen De Koog.

DWF werd door Jan en Dennis opgestart. Velden door Frank in orde gebracht. Bas en (ook meer dan) Edwin hebben de lijnen er nog even ingetaped. De dames waren op tijd. Ja, ja… zelf onze Yaniek. Complimenten Yaniek! En, je voelde niet eens koortsig aan.

De eerste set verliep dramatisch. We begonnen zoals we de vorige wedstrijd ook tegen Spaarnestad afsloten met 25-12. Dat beloofde niet veel goeds. Echter, hebben we ons erna knap herpakt en waar we het mentaal verloren de vorige wedstrijd, wonnen we het nu. Achterstanden werden weggewerkt en sets werden koeltjes afgerond. De standen: 25-22, 28-26 en 25-19.

Niet te vergeten de hoogtepunten: Laura sloeg hard en geplaatst serve na serve binnen. Zoë stond als vanouds te spelen en super te setten. Senna, onze waterdraagster… met water uit de Himalaya?! Thanks Senn! Aina dook en liep weer elk gaatje dicht. Chanel wist balletjes te plaatsen, echt prachtig. Alle passes van Manou kwamen aan en Yaniek smashte ook de nodige puntjes weer prachtig binnen. En dan Ingrid, wat heerlijk gecoacht Ing… een hoogtepunt op zich!

En zo, zo werd deze thuiswedstrijd met 3-1 gewonnen. Wij kijken met veel vertrouwen en plezier uit naar de volgende wedstrijd tegen de koploper volgende week.