Dames 7 zoekt coach

Dringende oproep!!!

Dames 7 is op zoek naar een enthousiaste coach. Op dit moment is de vader van een van de speelsters bereid dit te doen. Geweldig dat hij dit doet en hartelijk dank hiervoor. Maar jullie kunnen je voorstellen dat dit niet ideaal is. Ik heb begrepen dat hij dit zelf ook vindt.
De meiden van het 7e team vormen een heel nieuw team. (Voor namen: zie teamindeling op de site). Het team bestaat uit vooral jonge meiden (vanuit de jeugd) en een aantal nieuwe leden. Ze worden getraind door Mirjam Schaap van dames 1, op maandag in sporthal Zaanlands West van 19.00 tot 20.30 uur. En ze spelen in de 3e klasse D.  De thuiswedstrijden spelen ze op vrijdag om 19.15 uur.
Om van dit nieuwe team een mooi “geheel” te maken, is een coach eigenlijk een “must”. Vandaar deze oproep! Ze zouden op zich al heel blij zijn met een coach, die de thuiswedstrijden kan coachen. Maar het mooiste zou natuurlijk zijn als er iemand kan worden gevonden die er alle wedstrijden bij kan zijn.
Ook dames 7 heeft recht op de “beste” begeleiding. En ook om het “werk” van Mirjam uit te dragen en te ondersteunen.
Volgende week vrijdag 17-11 bij de thuiswedstrijd wordt er een teamfoto gemaakt, zodat eventuele gegadigden kunnen zien welke gezichten er bij welke naam horen.
Maar ben je echt geïnteresseerd? Kom dan gewoon deze avond naar sporthal de Koog om het team te zien, bewonderen en spreken.

Wil je meer weten of je aanmelden?
Laat het mij weten!

Met vriendelijke groet,