Dames 4 kampioen!

Zaterdagochtend werd ik wakker in een soort van roes. Wacht even…! Wat is er gisteravond allemaal gebeurd? Of was het een droom? Ik open de nevobo app: haha ja jaaa het is echt waar!

Vrijdagavond was dus de wedstrijd waarin wij kampioen konden worden, maar dan moesten we wel “even” 4-0 winnen van een team dat er alles aan zou doen om het ons zo moeilijk mogelijk te maken.
Ondanks de gezonde zenuwen bij de aanvang van de wedstrijd wonnen wij de eerste set. Wowww dat ging best goed (17-25)!
De tweede set dan. Nu pas konden we echt zien hoeveel publiek er voor ons was. Dit heb ik als laatste ongeveer 15 jaar geleden gezien toen ik nog bij de jeugd speelde, ongelooflijk zoveel mensen! Blijkbaar waren we hiervan nogal onder de indruk, en dat merkte je gelijk. Wij begonnen met een voorsprong, maar helaas was Clam Dycke stabieler en zij wonnen deze set met 25-20. Shit, zou dat publiek dan voor niks gekomen zijn?  De nummer 2 en 3 speelde ook hetzelfde tijdstip tegen elkaar en was natuurlijk belangrijk voor wel of geen kampioenschap. Daniel kon ons gelukkig vertellen dat ook de nummer 2 een al 2-0 achter stond en er was dus nog kans voor ons.

Set 3 dan dat ging stukken beter we krabbelde weer op.
Tijdens een time-out in de derde set vertelde Daniel ons dat we al kampioen waren, want Croonenbrug D2 had nog een set laten liggen. Het was dus al besloten, maar natuurlijk wilden wij nog steeds voor de winst gaan! Je merkte meteen dat de druk bij ons eraf was en zo eindigde de set in een 25-14 winst voor ons.
Met de bekende opdracht om het ‘zakelijk’ af te maken, maar wel te genieten, wonnen we ook de vierde set met 25-14.  En wat een heerlijk gevoel zeg! We zijn gewoon kampioen! En dat met al onze blessures, onze langdurige vakantiegangers, onze wisseldienst medewerkers, onze spelende mammies, onze juffen, onze oudjes, onze jonkies, maar wel allemaal nummer 1!

Ik ben trots op jullie en blij dat ik deze ervaring met jullie kan delen. Zonder ons publiek was het ook niet hetzelfde geweest, bedankt dat jullie er met zo veel waren! Dat gaf ons vertrouwen en spirit om te winnen.
Daniel wat een geweldige trainer/coach ben je, jouw rust en vertrouwen breng je altijd over naar heel het team. Kortom, allemaal bedankt!

Zaterdag is de laatste kans om ons thuis te zien schitteren! We spelen dan om 13.00 uur tegen Croonenburg. Dat belooft een spannende en leuke wedstrijd te worden, want Croonenbrug staat 2e!

Groetjes,

Suzanne